• e Hënë - e Shtunë 8.00 - 18.00
  • +355 69 625 5702

Përdor guidën e thjeshtë për të gjetur numrin e saktë të gomës që kërkoni:
Gjeresia e gomes         Profili i gomes
Diametri i brendshem (diametri i disqeve)
Indexi i peshes             Indexi i shpejtesise

Mirëmbajtja e Gomave!

Zbulo si mund të zgjasësh jetëgjatësinë e gomave!

GOMA QË MUND TI BESONI

Zgjidhni përvojën 20 vjeçare të ENO TD dhe cilësine e padiskutuar të markave më të mira në treg!

Zgjidhni të udhëtoni të sigurtë!

SHËRBIMET TONA

AUTOMJETE
NË SHITJE

GOMA PËR
VETURA & SUV

GOMA PËR
FURGON & TIR

GOMA PËR
MAKINERI BUJQËSORE

NDËRRIM
GOMASH

KONVERGJENCË

BALANCIM
DISQESH

RIPARIM
I GOMAVE

KONVERGJENCË FALAS?

BLI 2 OSE MË SHUMË GOMA

 dhe PËRFITO KONVERGJENCËN FALAS

Në të gjitha pikat e ENO TD

MAK WHEELS?

 EJA ZBULO
GAMËN E PLOTË TË DISQEVE
MAK WHEELS

Vetëm pikat e ENO TD

KM. TË ULURA? JO TEK NE!

Garantojmë cilësinë dhe autenticitetin e automjeteve tona,
të zgjedhura me kujdes dhe importuar vetëm nga Zvicra.

+
pika shërbimi
+
makina në shitje
+
klientë të kënaqur
+
goma të ndërruara