• e Hënë - e Shtunë 8.00 - 18.00
  • +355 69 625 5702
placeholder

Eno T.D Sh.p.k

Kompania Eno T.D Shpk është themeluar në vitin 2006, me aktivitet kryesor Tregtim gomash të reja dhe të përdorura dhe riveshje gomash kamioni e kamioncine. Ka nje staf të specializuar prej mbi 35 punonjësish dhe shtrirje në 60-70% të tregut shqiptar.

Shoqëria jonë ka një bashkëpunim të madh me firmat më prestixhioze të gomave në bote, gjithashtu edhe me firma të mëdha në Shqipëri.

Së fundmi Eno TD ka filluar edhe importimin dhe tregtimin e makinave, të cilat mund ti gjeni në pikat tona në  Tiranë, Durrës, Fier dhe Laç.

Shërbime dhe Produkte

Kompania Eno TD është një nga distributorët më te mëdhenj te gomave në Shqipëri dhe ofron shërbimet e plota te gomisterisë në të gjitha pikat e saj.
Së fundmi i ështe shtuar listës së shërbimimeve edhe importi dhe shitja e automjeteve.

  • Stock i disponueshëm për të gjitha llojet e gomave
  • Distributor zyrtar i “Mak Wheels”
  • Import automjetesh vetëm nga Zvicra
  • Staf i kualifikuar
  • Mbulim rreth 70% të territorit
placeholder

Sa vlen makina juaj? Sillni makinën tuaj, e vlerësojmë dhe merrni një nga makinat tona!
Na kontaktoni që të lini një takim 🙂

Hidhi një sy galerise tonë të makinave, ka një model për cdo shije!
Makinat i gjen këtu

Makina që dëshiron nuk është ne galerinë tonë? Porosite!!!
Na dërgoni të dhënat e makinës që kërkoni dhe ne ua sjellim direkt nga Zvicra!
Kontaktet i gjeni këtu